قطعات بالابر هیدرولیکی

بالبار هیدرولیکی

بالابرهای هیدرولیکی در انواع گوناگونی با کاربردهای متفاوت طراحی و اجرا می شوند. بطور کلی قطعات بالابر هیدرولیکی شامل سه گروه قطعات سیستم محرکه، قطعات مکانیکی و استراکچر، و قطعات الکتریکی می باشند.

قطعات سیستم محرکه بالابر هیدرولیک

جک هیدرولیک بالابر هیدرولیک

جک شامل سیلندر و پیستون یا شفت و لوازم آببندی به عنوان یکی از اجزای اصلی قطعات بالابر هیدرولیکی شناخته می شود. سایز جک در تعیین میزان فشار هیدرولیک بسیار مهم است. انواع جک هیدرولیک مورد استفاده در بالابرها به سه گروه اصلی جک مستفیم مرکزی، جک های ساید غیرمستقیم و جک های ساید مستقیم دسته بندی می شوند.

پاوریونیت بالابر هیدرولیکی

پاوریونیت بالابرهای هیدرولیکی مهمترین تجهیز دستگاه بالابر است که تامین نیروی لازم و کنترل حرکت بالابر را برعهده دارد. پاوریوینت از چهار بخش اصلی شیر کنترل، پمپ هیدرولیک، الکتروموتور و مخزن روغن و متعلقات آن تشکیل شده است.

لوازم و متعلقات هیدرولیکی بالابر

انواع شلنگ های هیدرولیکی، شیرهای ایمنی، روغن هیدرولیک و … لوازم و متعلقات هیدرولیکی بالابرها را تشکیل می دهند.

قطعات مکانیکی بالابر هیدرولیکی

ریل راهنما و متعلقات ریل

در بالابرهای هیدرولیکی با کیفیت از ریل های استاندارد آسانسور استفاده می شوند. این ریل معمولا در سایزهای T5 – T9 و T16 بسته به ظرفیت و ساختار بالابر مورد استفاده قرار می گیرند.

کفشک های راهنما

کفشک های راهنمای مورد استفاده در بالابرهای هیدرولیک به دو گروه اصلی کفشک های لغزشی و کفشک های غلطکی تقسیم می شوند. در بالابرهای هیدرولیک معمولا از کفشک های تخت با لنت ضدسایش استفاده می شود. همچنین کفشک های رولر که به صورت غلطکی عمل می کنند برای تحمل بارهای سنگین تر ضروری هستند.

فلکه هیدرولیک بالابر

فلکه و قاب فلکه از جمله مهمترین قطعات و لوازم بالابرهای هیدرولیکی هستند که باید با توجه به وزن کل وارد بر جک مقاومت کافی داشته باشند. انتخاب سایز فلکه در تناسب با وزن کل و سایز سیم بکسل ها بسیار مهم است.

سیم بکسل و اتصالات

سیم بکسل، قلاب بکسل و بست های بکسل در بالابرهای هیدرولیک جک در کنار غیرمستقیم انتقال و تحمل نیرو را برعهده دارند. جنس، کیفیت و سایز سیم بکسل در طراحی اهمیت بالایی دارد.

کارسلینگ بالابر هیدرولیک

کارسلینگ یا کار فریم یکی دیگر از قطعات مکانیکی بالابرهای هیدرولیک است که به عنوان چهارچوب یا اسکلت کابین یا کفی بالابر عمل می کند. طراحی، ساختار و استحکام کارسلینگ اهمیت بالایی در قابلیت اطمینان بالابر دارد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات